Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Niederlande Trikot Retro

Holland Retro Voetbalshirt 1988

Retro Voetbalshirts Oranje

Bestel hier snel en eenvoudig een retro voetbalshirt van het Nederlands elftal van merken als.

De ADIDAS Nederland thuisshirt voor het seizoen 1988 is gemaakt van gerecycled polyester dat zweet van het lichaam afvoert en je koel en droog houdt. Het shirt heeft een klassieke pasvorm en is voorzien van het officiƫle logo van de KNVB. Maak je look compleet met de bijpassende voetbalbroek en sokken voor een complete retro voetbaloutfit.

Ontdek het Nederland 1988 thuisshirt van adidas gedragen in het 1988 International-seizoen. Het shirt is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het zowel duurzaam als comfortabel is. Het heeft een klassieke pasvorm en is voorzien van het officiƫle logo van de KNVB. Maak je look compleet met de bijpassende voetbalbroek en sokken voor een complete retro voetbaloutfit.

Retro Voetbalshirt Oranje

De Holland Retro-voetbaltenuecollectie bevat tenues uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Of je nu op zoek bent naar een thuisshirt, uitshirt of een speciaal tenue, wij hebben het perfecte retro-voetbalshirt voor jou.

Onze retro-voetbalshirts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten. We hebben ook een ruim assortiment aan accessoires, zoals voetbalbroeken, sokken en sjaals, zodat je je retro look compleet kunt maken.


Komentar

More from our Blog